РЕСТОРАНТ ЛА СКАРА Е ВЪВ ВАКАНЦИЯ, ЩЕ ВИ ОЧАКВАМЕ ОТ 15 СЕПТЕМВРИ

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 

Ресторант La Skara - мястото за стекове и скара

Ресторант La Skara - мястото за стекове и скараСядате около горещата скара, хапвате, пиете, говорите си и се наслаждавате на музика на живо. Приготвяте храна си точно толкова изпечена, колкото я обичате, а времето неусетно минава. Тогава човек осъзнава, че възможността да приготвиш сам храната си на скара на въглища не е просто обикновена вечеря в ресторант. Това е преживяване, което споделяш със семейството и приятелите си.

Kакво е вкусно ястие, ако никой не помни радостта и удоволствието, които го придружават? В La skara определено знаят формулата за истински приятно изживяване.

В заведението може да се насладите на изключителни пресни меса и уникалени телешки стекове, мариновани в емулсии от натурални масла и свежи билки. Тук може да сте сигурни в качеството на всеки един продукт, тъй като е прецизно избран, необработен с химикали и консерванти, а всяко ястие приготвено с професионализъм и любов към храната.
La Skara се грижи за доброто прекарване и на малките си посетители. Заведението приветства децата със специално отреден за тях голям детски кът, декориран и обзаведен така, че да играят на воля и в безопасност. Можете да сте сигурни, че и те ще са щастливи, тъй като има интересни играчки, игри, забавления и място за всички. При желание, има и изключително мили аниматори, които винаги са на линия. Децата ще се забавляват заедно, докато вие се наслаждавате на страхотна скара, музика и специално селектирано вино.

В Steak House La skara всеки чревоугодник има възможност да влезе в ролята на готвач и да приготви своето месо или зеленчуци на специално монтирани скари на дървени въглища. Техният дизайн е проектиран за заведението, така че да се запази свежестта на въздуха. Ако искате просто да се насладите на храната, невероятните майстор готвачи знаят точно как да удовлетворят всеки вкус.

Докато те приготвят различни изкушения, вие може да разпуснете с музика на живо и различни тематични вечери - български, руски, сръбски и гръцки. На 6-ти октомври ви очаква първата руска вечер за сезона с група Грамофон, които често ще са гости на заведението.

Има ресторанти, които ни дават повече от храна. В La skara всяко посещение е удоволствие за сетивата - от ценители за ценители.