РЕСТОРАНТ ЛА СКАРА Е ВЪВ ВАКАНЦИЯ, ЩЕ ВИ ОЧАКВАМЕ ОТ 15 СЕПТЕМВРИ

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 

Steak house La Skara, София и Банско

Steak house La Skara, София и БанскоLa Skara steak house, Sofia and Bansko - мястото, където може да опитате прясно телешко месо, приготвено по невероятен начин. Отлични стекове на достъпни цени. Опитайте новите ни специалитети от телешко месо: Телешки стек Фиорентина, Кюфтета от млечно теле и ярешко, Телешко бон филе, Рибай стек и други.

Първоначално идеята за "steak house" или "steakhouse" е възникнала в през 60-те години в Лондон, като ключово наименование на ресторантите, където се сервират главно стекове и пържоли. Любителите на скарата вече имат свой дом! В наши дни голяма част от месните рецепти обогатяват начина на приготвяне на месото - не само на скара, но и в тиган, и във фурна. Ястията са не по-малко вкусни, а донякъде и по-полезни. Разбира се всеки със своя вкус и предпочитания. В стек хаус La Skara може сами да приготвите вечерята си - нашите маси са оборудвани с големи скари на дървени въглища, които може да използвате по желание.

В допълнение към богатото ни месно меню и прозвището ресторант с детски кът, може да допълним ресторант и стек хаус в София. Заповядайте да опитате на място, в компанията на разнообразна музика на живо (всяка седмица организираме различни тематични вечери), на своите деца и близки.