РЕСТОРАНТ ЛА СКАРА Е ВЪВ ВАКАНЦИЯ, ЩЕ ВИ ОЧАКВАМЕ ОТ 15 СЕПТЕМВРИ

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 

Ресторант с детски кът, София

Ресторант с детски кът. С деца на заведение в София!


детки кът София За всички, които обичат да се забавляват заедно с децата си. Ресторант с уникална кухня и чудесен детски кът – това е La Skara в София. Едно подходящо местенце за незабравими преживявания и за всеки повод.


Вкусно и приятно може да е не само за възрастните, но и за малките ни приятели. Къде? В детския кът към ресторант La Skara.

Специално декориран и обзаведен, за да е приятен на децата ни, да играят на воля и в безопасност. Независимо с повод или без, децата могат да се забавляват не по-малко от родителите си.

детки кът София Интересни играчки, игри и занимания ще ги посрещнат на входа. Залата е голяма и има място за всички! За удобство на гостите тя е със собствен санитарен възел (за да не прекъсват децата за дълго своята игра). Нашите аниматори са винаги внимателни и налиния за най-прекрасните игри.
Докато хапвате вкусно от нашите пресни и здравословни предложения, в компания от близки хора, децата могат да рисуват, сглобяват строители и пъзели, да играят помежду си, да тичат спокойно и още, и още ...


Детски кът в София - Организиране на детски партита


ресторант с детки кът, София Когато търсите приятно заведение за отпразнуване на детски рожден ден или друг детски празник - това е ресторант и стек хаус Ла Скара. Целият ни втори етаж може да бъде запазен за Вас и Вашите гости. Там се намира и просторния ни детски кът (със собствен санитерен възел). Там може да прекарате назабравимо! Децата са близо до вас и в компанията на нашите аниматори, а Вие може спокойно да посрещате, разговаряте и споделята вкусното ни меню с гости и приятели.

Ресторантът разполага със студена витрина с пресни меса и отлични стекове. Някои от месата ни са накиснати предварително в билки за свежест и за аромат. На скара или сготвени винаги са вкусни. Разбира се, в менюто може да срещнете и привлекателни безмесни предложения, традиционни и нетрадиционни салати, супи и предястия. За всекиго по нещо!


Организираме детски рождени дни, имени дни, кръщенета, тематични детски партита. Бъдете спокойни и сигурни в качеството на услугите. Децата Ви ще играят в безопасност, в компанията на професионални аниматори. Провеждаме специални детски парти програми по заявка на родителите. Отворени сме за всякакви предложения относно детски менюта, украса и музика.

А за родители, приятели и роднини - забавления не липсват. Ресторант La Skara предлага разнообразно и здравословно меню, изискана музика на живо ишироко пространство за танци (с деца или без).